angle-left Celia-kirjaston äänikirjat

Celia-kirjaston äänikirjat

Valtion erikoiskirjasto Celian äänikirjoja voivat käyttää kaikki lukemisesteiset, joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa esim. heikentyneen näön, lukivaikeuden tai muun syyn vuoksi.

Celia-asiakkaaksi voit ilmoittautua omassa kirjastossasi. Kirjastosta voi tilata tunnukset Celianet- verkkopalvelun käyttäjiksi, jolloin asiakas lainaa ja kuuntelee kirjoja suoraan verkosta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Jos asiakas ei pysty käyttämään verkkopalvelua, hänelle voidaan tilata äänikirjoja cd-rom-muodossa.

Näkövammaisten Keskusliitto ry lainaa Daisy-lukulaitteita Celia-kirjaston asiakkaille ja äänilehtien lukijoille. Daisy-äänilehdet tilataan Näkövammaisten keskusliiton kautta.

Celia-kirjasto

Näkövammaisten liitto ry