angle-left Iisalmen kirjasto avautuu asiakkaille 1.6.

Iisalmen kirjasto avautuu asiakkaille 1.6.

Iisalmen kaupunginkirjasto avaa ovensa asiakkaille ma 1.6., jolloin kirjastotiloihin pääsee itse etsimään, palauttamaan ja lainaamaan aineistoa. Kirjastosta saa normaalisti asiakaspalvelua aukioloaikoina. Kirjasto palvelee kesäkuussa samoin aukioloajoin kuin toukokuussa: ma-ti klo 12–19, ke - to klo 10–17 ja pe klo 8–15. Kirjastoauto Pokkari ajaa iltareittejä 8.6. - 3.7.

Varattavat tilat kuten pelihuone ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Asiakaspäätteitä on käytössä rajoitetusti. Mahdollisten maksujen maksamiseen suositellaan maksukorttia.

 

Turvallinen asiointi kirjastossa
- Ethän tule kirjastoon, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita.
- Kirjastossa on asiakkaille tarkoitettu käsien desinfiointiautomaatti. Käytäthän käsidesiä tullessasi ja lähtiessäsi kirjastosta. Jos kuitenkin käytät lainaus- tai palautusautomaattia, niin käytä käsidesiä vasta automaatin käytön jälkeen.
- Pidäthän asioidessasi 1 - 2 metrin turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kirjaston lattiasta löytyy turvavälistä muistuttavia tarroja. 
- Hoidathan asiointisi kirjastossa ripeästi.
- Jos sinulle tulee tarve aivastaa tai yskiä, noudatathan hyvää hygieniaa (yskiminen kertakäyttönenäliinaan tai olka-/kyynärvarren kulmaan). 

Kirjaudu sisään

Haku

Kielivalinta

sv-se fi-fi en-gb