angle-left Iisalmen kirjaston aukioloajat 31.7. saakka

Iisalmen kirjaston aukioloajat 31.7. saakka

Iisalmen kaupunginkirjastoon pääsee etsimään, palauttamaan ja lainaamaan aineistoa. Kirjastosta saa normaalisti asiakaspalvelua aukioloaikoina, jotka ovat seuraavat: ma-ti klo 12–19, ke - to klo 10–17 ja pe klo 8–15, lisäksi lehtisali on avoinna: ma-ti klo 9 - 19, ke-to klo 8 -17 ja pe klo 8 -15. Aukioloajat ovat voimassa 31.7. saakka.

Lehtisaliin ei tarvitse kirjautua sisälle kirjastokortilla. Varattavat tilat kuten pelihuone ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Asiakaspäätteitä on käytössä rajoitetusti. Mahdollisten maksujen maksamiseen suositellaan maksukorttia.

 

Turvallinen asiointi kirjastossa
- Ethän tule kirjastoon, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita.
- Kirjastossa on asiakkaille tarkoitettu käsien desinfiointiautomaatti. Käytäthän käsidesiä tullessasi ja lähtiessäsi kirjastosta. Jos kuitenkin käytät lainaus- tai palautusautomaattia, niin käytä käsidesiä vasta automaatin käytön jälkeen.
- Pidäthän asioidessasi 1 - 2 metrin turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kirjaston lattiasta löytyy turvavälistä muistuttavia tarroja. 
- Hoidathan asiointisi kirjastossa ripeästi.
- Jos sinulle tulee tarve aivastaa tai yskiä, noudatathan hyvää hygieniaa (yskiminen kertakäyttönenäliinaan tai olka-/kyynärvarren kulmaan). 

Kirjaudu sisään

Haku

Kielivalinta

sv-se fi-fi en-gb