Usein kysytyt kysymykset

Et voi. Uuden PIN-koodin saa ainoastaan asioimalla henkilökohtaisesti minkä tahansa Rutakko-kirjaston asiakaspalvelussa. Ota mukaan myös kirjastokortti tai kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Verkkokirjaston etusivulla on Tapahtumat-kalenteri. Klikkaa Näytä kaikki tapahtumat ja valitse kirjasto, jonka tapahtumat haluat nähdä. Voit myös valita Tapahtumaluokka-pudotusvalikosta haluamasi tapahtumaluokan, esim. satutunnit.

Lainoja on mahdollista uusia viisi kertaa, joten tarkista, onko lainasi uusittu jo viidesti. Lainauskielto voi myös tulla, jos sinulle kertynyt myöhästymismaksuja yli 10 euroa. Aineistoa, josta on varauksia ei voi myöskään uusia.

Kirjaudu Rutakko-verkkokirjastoon omalla kirjastokortin tunnuksella ja pin-koodilla. Hae teos, jonka haluat varata, klikkaa hakutuloksista haluamaasi teosta ja valitse seutuvaraus. Valitse vielä noutopaikaksi haluamasi kirjasto ja tallenna varaus.

Hakupalkki löytyy Rutakko-verkkokirjaston etusivulta Hae kokoelmasta. Kirjoita hakuun Nopola, Sinikka tai valitse Laajennettu haku ja kirjoita Tekijä-kohtaan Nopola, Sinikka ja klikkaa Hae-painiketta.

Haku