Hyppää sisältöön
Kieli Kieli

Tapahtumat

IpanaIisalmi syyslomaviikolla 14.-19.10.2019

IpanaIisalmi tarjoaa syyslomaviikolla 14.-19.10.2019 tekemistä ipanoille ja vähän isommillekin.

Pelaajat Iisalmen kirjastolla 23.10.2019

Nuorten oma pelaajat -ryhmä kokoontuu Iisalmen kirjastossa keskiviikkoisin klo 16-18. Tule mukaan!

Pelaajat Iisalmen kirjastolla 30.10.2019

Nuorten oma pelaajat -ryhmä kokoontuu Iisalmen kirjastossa keskiviikkoisin klo 16-18. Tule mukaan!

Uutta ja ajankohtaista

Santa Montefiore: Lontoon kuninkaalliset kanit

Pieni ja heiveröinen maalaiskani Sulo Ruskeahäntä ei tiedä olevansa rohkea ennen kuin kuulee rottajengin katalasta juonesta itse Buckinghamin palatsin kunnioitettavaa kuningatarta kohtaan. Sattumalta Sulo tempautuu seikkailuun etsiäkseen hallitsijaperhettä vartioivat salaperäiset kuninkaalliset kanit ja estääkseen rottajengin rikoksen, vaikka ei itse ihan uskokaan pystyvänsä niin vaaralliseen tehtävään. Onkohan kuninkaallisten kanien järjestöä edes olemassa, vai eksyykö Sulo ikuisiksi ajoiksi suurkaupunkiin tapaamatta enää koskaan lempeää emokaniaan? Seuraa Sulo Ruskeahäntää läpi huimien seikkailuiden löyhkäävät rotat ja hampaitaan louskuttelevat koirat kintereilläsi!

Lukukoira Kiuruvedellä

Kiuruveden kirjastossa lukukoiravierailut tiistaisin parittomilla viikoilla. Lukukoiratoiminnassa lapsi lukee ääneen ja koira kuuntelee.
Lukukoiralle voi lukea kouluikäiset lapset.

Kulttuurienvälinen sanataidekerho alkaa 22.8.

Mikä on suomen kielen lempisanasi? Mikä sana naurattaa ja saa hyvälle tuulelle? Ruualla ei saa leikkiä, suomen kielellä saa tässä kerhossa! Opitaan samalla toisiltamme erilaisista kulttuureista. Monikulttuurinen kerho 9-15-vuotiaille maahanmuuttajalapsille ja -nuorille Iisalmen kirjastossa 22.8. - 19.12.2019.

Kirjastojen satutuokiot

Monissa kirjastoissa järjestetään satutuokioita alle kouluikäisille lapsille. Tarkista kirjastojen satutuokioiden ajankohdat tästä ja jos intoa ja mahdollisuuksia riittää, niin käy vaikka kaikissa!

 

 

Mervi Heikkilä: Revonpuro

Päähenkilö Pöllö on tyttö joka asuu sokean äitinsä kanssa erillään kylästä, ja viihtyy metsässä kesyn korpin, Närhäkän sekä Tuliturkki-ketun ja sen poikasten touhuja seuraillen. Eräänä päivänä Pöllö törmää kahteen poikaan, Hiiskuun ja Matrukseen, joiden kanssa hän lähtee ottamaan selvää vuoren takana rakennettavasta Kultamyllystä, joka tulisi jauhamaan Luurannan kartanolle puhdasta kultaa.

Kynäote - luovan kirjoittamisen kurssi nuorille

Etsitkö omaa kirjoittajan ääntäsi ja haluatko oppia lisää tekstien kirjoittamisesta? Ilmoittaudu luovan kirjoittamisen ryhmään mukaan!

Sanataidekerho Tarinatiikerit lopettaa

Sanataidekerho Tarinatiikerit lopettaa toimintansa.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

   

 Anna palautetta