Hyppää sisältöön
Kieli Kieli

Tapahtumat

Ihmeiden Ilta Iisalmessa 25.8. (kirjaston ohjelma)

Ihmeiden Ilta Iisalmessa -tapahtumaa vietetään lauantaina 25.8.  Tarjolla on monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille, joten tervetuloa tutustumaan (ks. tarkka ohjelma alta). Omatoimilainaus ja -palautus ovat käytössä koko illan ajan.

Pelipäivä Kiuruvedellä

Retroiltapäivä pelihuoneessa 28.8. klo 13-19
Pelejä ja pelikonsoleita menneiltä ajoilta kokeiltavana kirjaston pelihuoneessa. Vapaa pääsy, paikalla ohjaaja Miika Nevalainen. 

Lukukoira Iisalmessa 30.8.2018

Syyskausi alkaa! Lukukoira ottaa vastaan satusopessa, varaa aika neuvonnasta.

Uutta ja ajankohtaista

Sanataidekerho Tarinatiikerit - ilmoittaudu!

Tarinatiikerit vinkkaavat ja kynäilevät syksyllä 2018 Iisalmen ja Lapinlahden kirjastoissa. Ilmoittaudu mukaan 1.8.-31.8.!

Kirjastojen satutuokiot alkavat

Monissa kirjastoissa järjestetään satutuokioita alle kouluikäisille lapsille. Tarkista kirjastojen satutuokioiden ajankohdat tästä ja jos intoa ja mahdollisuuksia riittää, niin käy vaikka kaikissa!

 

 

Lukukoira Kiuruvedellä

Kiuruveden kirjastossa lukukoiravierailut jatkuvat elokuussa. Lukukoiratoiminnassa lapsi lukee ääneen ja koira kuuntelee.
Lukukoiralle voi lukea kouluikäiset lapset.

Teemu Saarinen: Mummoni on pankkirosvo

"Hyvät Tutteli, Simo ja Touko,
minä olen karannut. Kiitos, että sain asua luonanne, mutta nyt se on loppu. En suostu lähtemään vanhainkotiin. Niin, niin, minä kuulin keskustelunne. Olkoon vain muistini kuinka huono, mutta vaivaistaloon en lähde kitumaan. Minä lähden maailmalle. Suuret seikkailut odottavat! Seuratkaa tiedotusvälineitä.

Kaikkea hyvää, Mummo PS. Otin auton. Sori."

Cecilia Ahern: Viallinen

"Viallinen on samastuttava ja rohkaiseva Young Adult -romaani valinnoista ja vallankäytöstä sekä oikeasta ja väärästä. Se sijoittuu maailmaan, jossa täydellisyys on ylemmyyttä ja virheistä rangaistaan. Ja jossa eräs nuori nainen uskaltaa ottaa kantaa, vaikka se voi viedä häneltä kaiken."

Kalle Veirto: Kyläkaukalon lupaus

"Painakaa nimi mieleen, tulette vielä kuulemaan hänestä: Jonne Susi. Ysiluokkalainen tulee kaukaa pohjoisesta ja aikoo valloittaa etelän kaukalot. Töitä on tehty sitä varten monta vuotta, luistelu sujuu ja lämäri lähtee kovaa."

Kesälukuhaaste Iisalmen kirjastossa

Än-yy-tee nyt kaikki lukemaan! Iisalmen kaupunginkirjaston Lukukuntoon 2018 -kesälukuhaaste haastaa kaiken ikäiset lukemaan.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

   

 Anna palautetta