Hyppää sisältöön
Kieli Kieli

Tapahtumat

Lukukoira Kiuruvedellä

Kiuruveden kirjastossa lukukoiravierailut tiistaisin parittomilla viikoilla. Lukukoiratoiminnassa lapsi lukee ääneen ja koira kuuntelee.
Lukukoiralle voi lukea kouluikäiset lapset.

Lukukoira Iisalmessa 22.11.2018

Lukukoira ottaa vastaan satusopessa, varaa aika neuvonnasta.

Toimintatiistai - #bakapepperkaka 4.12.2018

Nuorten toimintatiistaiden syyskauden viimeisellä kerralla yhdistellään joululeipominen ja somettaminen. Tule mukaan kisaamaan palkinnosta!

Uutta ja ajankohtaista

Hai, Magdalena: Kurnivamahainen kissa

"Voi kissa. Olet antanut kurnivan vatsasi päättää elämäsi suunnan, etkä ole missään vaiheessa pysähtynyt miettimään, onko se, mitä teet, oikein."

Päivi Lukkarila - Emilia Mäkinen: En ikinä luovuta

Emilia sairastuu leukemiaan 12-vuotiaana, ja käy läpi rankat hoitojaksot eristyksissä muista ihmisistä. Infektiovaaran takia hän ei voi liikkua juuri missään, eikä tippapulloon kytkettynä pääse ratsastamaan. Moni koulukaveri ei pidä yhteyttä, vain ystävyys Juliaan säilyy entisellään.

Siivet ja Juuret -hankkeen kysely nuorille

NUORI! Vastaa "Vapaa-aika Ylä-Savossa" -kyselyyn ja voita leffalippuja! Jaamme lisäksi 7 x 500€ rahapotteja Ylä-Savossa toteutettavan musiikkitapahtuman, katutaideprojektin, lyhytelokuvan, näyttelyn tai muun idean tuottamiseen.

LEGO -rakennuskilpailun tulokset selvillä

IpanaIisalmen yhteydessä järjestetty LEGO -rakennuskilpailu on nyt ratkennut. Kiitos kaikille upeita rakennelmia tehneille lapsille sekä ahkerille äänestäjille!

Sanataidekerho Tarinatiikerit - ilmoittaudu!

Tarinatiikerit vinkkaavat ja kynäilevät syksyllä 2018 ja keväällä 2019 Iisalmen kirjastossa. Ilmoittaudu mukaan!

Tammen lasten kirjojen hankintapilotti käynnistyi

Helsingin kaupunginkirjastolla ja Kustannusosakeyhtiö Tammella on alkanut hieno hanke (3.9. - 30.9.), jossa pilotoidaan vanhemman painetun lastenkirjallisuuden hankintaa. Mitkä näistä ansaitsisivat sinun mielestäsi uusintapainoksen? Osallistu kyselyyn.

Kirjastojen satutuokiot alkavat

Monissa kirjastoissa järjestetään satutuokioita alle kouluikäisille lapsille. Tarkista kirjastojen satutuokioiden ajankohdat tästä ja jos intoa ja mahdollisuuksia riittää, niin käy vaikka kaikissa!

 

 

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

   

 Anna palautetta