Hyppää sisältöön
Kieli Kieli

Tapahtumat

Ihmeiden ilta Iisalmessa 31.8. (kirjaston ohjelma)

Ihmeiden ilta

Ihmeiden ilta Iisalmessa -tapahtumaa vietetään lauantaina 31.8.  Kirjastolla on tarjolla monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille, joten tervetuloa tutustumaan (ks. tarkka ohjelma alta). Omatoimilainaus ja -palautus ovat käytössä koko illan ajan.

Nalleneuvola Iisalmen kirjastossa 31.8.2019

Ota lempinallesi mukaan ja tuo se kirjastoon neuvolatarkastukseen!

Pelaajat Iisalmen kirjastolla 4.9.2019

Nuorten oma Pelaajat -ryhmä kokoontuu Iisalmen kirjastossa keskiviikkoisin klo 16-18. Syyskausi alkaa viikolla 36. Tule mukaan!

Uutta ja ajankohtaista

Kirjastojen satutuokiot

Monissa kirjastoissa järjestetään satutuokioita alle kouluikäisille lapsille. Tarkista kirjastojen satutuokioiden ajankohdat tästä ja jos intoa ja mahdollisuuksia riittää, niin käy vaikka kaikissa!

 

 

Kulttuurienvälinen sanataidekerho alkaa 22.8.

Mikä on suomen kielen lempisanasi? Mikä sana naurattaa ja saa hyvälle tuulelle? Ruualla ei saa leikkiä, suomen kielellä saa tässä kerhossa! Opitaan samalla toisiltamme erilaisista kulttuureista. Monikulttuurinen kerho 9-15-vuotiaille maahanmuuttajalapsille ja -nuorille Iisalmen kirjastossa 22.8. - 19.12.2019.

Mervi Heikkilä: Revonpuro

Päähenkilö Pöllö on tyttö joka asuu sokean äitinsä kanssa erillään kylästä, ja viihtyy metsässä kesyn korpin, Närhäkän sekä Tuliturkki-ketun ja sen poikasten touhuja seuraillen. Eräänä päivänä Pöllö törmää kahteen poikaan, Hiiskuun ja Matrukseen, joiden kanssa hän lähtee ottamaan selvää vuoren takana rakennettavasta Kultamyllystä, joka tulisi jauhamaan Luurannan kartanolle puhdasta kultaa.

Lukukoira Kiuruvedellä

Kiuruveden kirjastossa lukukoiravierailut tiistaisin parittomilla viikoilla 13.8. alkaen. Lukukoiratoiminnassa lapsi lukee ääneen ja koira kuuntelee.
Lukukoiralle voi lukea kouluikäiset lapset.

Kynäote - luovan kirjoittamisen kurssi nuorille

Etsitkö omaa kirjoittajan ääntäsi ja haluatko oppia lisää tekstien kirjoittamisesta? Ilmoittaudu luovan kirjoittamisen ryhmään mukaan!

Kesälukuhaaste Iisalmen kirjastossa

Än-yy-tee nyt kaikki lukemaan! Iisalmen kaupunginkirjaston Lukukuntoon 2019 -kesälukuhaaste haastaa kaiken ikäiset lukemaan. Hae oma lukupassisi Iisalmen kaupunginkirjastosta tai kirjastoauto Pokkarista!

Sanataidekerho Tarinatiikerit lopettaa

Sanataidekerho Tarinatiikerit lopettaa toimintansa.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

   

 Anna palautetta