Hyppää sisältöön

Lehtivinkit

Kuukauden lehti

Kotilääkäri

Kotilääkäri on itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. Yli 120-vuotias Kotilääkäri arvostaa arkea, mutta kannustaa rikkomaan tuttuja rajoja. Kotilääkärissä pääosassa on asiantunteva terveysartikkeli. Lisäksi aiheina ovat mielen ja psyyken asiat, työelämän ilot ja surut, kauneus, liikunta, ruoka ja ravitsemus, ekologisuus sekä itsehoito. Lehdessä on luotettavaa hyötytietoa ja suomalaisen naisen terveelliseen arkeen räätälöityjä hemmotteluvinkkejä. Kotilääkäri ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

 

...


Aikaisemmat lehtiesittelyt

Koiramme

Koiramme-lehti on Suomen Kennelliiton julkaisema lehti.  Lehdessä kerrotaan koiramaailman uutisista, käsitellään erilaisia koiraharrastuksia sekä julkaistaan kaikkien virallisten kisojen ja kokeiden tiedot. Lehdessä esitellään myös monipuolisesti eri koirarotuja. Koiraharrastajan lehti sisältää artikkeleita koiraharrastuksesta, seuraa koirien terveyttä, lainsäädäntöä ja uutisoi koira-alan merkittävimmistä tapahtumista. Lehdestä on tarjolla myös MetsästysKoiramme –versio.

Systeri

Systeri on täynnä tyttömäisen ihanaa luettavaa ja katseltavaa. Kohderyhmänä 8-12 -vuotiaat tytöt, ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Koti ja maaseutu

Koti ja maaseutu on lukevan ja tekevän naisen käytännönläheinen ja maaseudun aiheisiin erikoistunut lehti. Lehdessä esitellään maaseudun naisia, maaseudun yrityksiä sekä Maa- ja kotitalousnaisten yhdistystoimintaa. Elämää käsitellään ihmissuhteiden, terveyden, hyvinvoinnin ja ilmiöiden kautta, miehiä ja lapsia unohtamatta.

Avotakka

Sisustuslehtien klassikko Avotakka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1967. Avotakka on ehdottomasti Suomen suurin asumisen ja sisustamisen lehti. Se kertoo kattavasti arkkitehtuurista, mielenkiintoisia tarinoita muotoilusta ja antiikista, arjen ilmiöitä unohtamatta. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.

Avotakka tarjoaa lukijoilleen sisustusratkaisuja, esittelee sisustusuutuuksia, ihania ja kauniita koteja ja kiinnostavia ihmisiä. Lehden lukijat pääsevät tutustumaan jokaisessa numerossa jopa neljään erilaiseen kotiin, jotka esitellään upeiden kuvien kera kattavissa artikkeleissa. Avotakka lehdessä esitellään toisinaan myös julkisuudesta tuttujen henkilöiden upeita koteja.

Viva

Viva on hyödyllinen, innostava ja syvällinen lehti eläkeläisille ja aikuisille.

Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti perehtyy huippujääkiekkoilun maailmaan. Pääasiassa se keskittyy SM-liigaan, mutta käsittelyssä ovat myös NHL, KHL ja maajoukkuekiekko.

Gluteeniton leivonta

Gluteeniton Leivonta- lehti esittelee herkullisimmat reseptit, jotka mahdollistavat täydelliset makuelämykset sekä erikoisruokavaliota noudattaville, että muille gluteenittomasta leivonnasta kiinnostuneille. Lehti sisältää helppoja ohjeita, joiden avulla valmistat ihan jokaiselle maistuvia herkkuja vaivattomasti.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 

Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Elokuvien suoratoistopalvelu

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Kansalliskirjaston digitaaliset aineistot

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
Kirjaston tarina -dokumentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Kirjastojen henkilökunta suosittelee Kirjastojen henkilökunta suosittelee
_


Anna palautetta