Hyppää sisältöön

Lehtivinkit

Kuukauden lehti

Senioriterveys on varttuneille lukijoille suunnattu aikakauslehti, jossa käsitellään terveyttä ja hyvinvointia erityisesti ikääntyvän ihmisen näkökulmasta.

Lehdessä on artikkeleita sekä terveyden edistämisestä että ylläpitämisestä. Jutuissa käsitellään myös sairauksien hoitoa, painopisteenä ikääntymiseen liittyvät vaivat. Julkaisussa on henkilöhaastatteluja. Joka numerossa on joku julkisuudesta tuttu henkilö kertomassa elämästään. Senioriterveys-lehdessä on juttuja myös henkisen hyvinvoinnin ja vireyden ylläpitämisestä, sekä seniorin elämää helpottavien apuvälineiden esittelyjä. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa, ja sitä kustantaa Karprint Oy.


Aikaisemmat lehtiesittelyt

 

Voi Hyvin on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elämäntapalehti

Uudistunut Unelmien Talo ja Koti (ent. Talo ja Koti) on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä, lämmin ja kodikas sisustuslehti. Se tarjoaa sisustusvinkkien ja perinteisten kotiesittelyjen lisäksi myös herkullisia reseptejä ruuanlaittoon ja leivontaan sekä ohjeita esimerkiksi pieneen nikkarointiin ja puutarhanhoitoon. Lehti sisältää myös helppoja käsityöohjeita, joiden avulla jokaisen on helppo tehdä kauniita ja käytännöllisiä sisustuselementtejä kotiinsa. Kaikki vinkit niin kotiin kuin keittiöönkin ovat helppoja ja edullisia.

Suuri käsityö on Suomen suurin käsityölehti, joka ilmestyy kuukausittain.

Retki on ulkoilun maailmaan keskittyvä harraste- ja matkailulehti. Sen parissa viihtyvät kaikki ulkoilulajien ystävät ympäri vuoden. Retki lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden aiheet ja teemat seuraavat alan messuja ja tapahtumia ollen näin ajan hermolla kertoen tapahtumista, lajeista ja uusimmista varusteista.

Demi on lehti, jossa kerrotaan nuoria kiinnostavista asioista, kuten musiikista, muodista, ihmissuhteista, tv-sarjoista ja kauneudenhoidosta. Lehdessä esillä ovat myös ajankohtaiset ilmiöt. Lehti ilmestyy kuukausittain.

Kodin Pellervo on perinteikäs aikakauslehti, joka on perustettu jo vuonna 1899. Lehden joka numerossa on artikkeleita sisustuksesta ja kodista, pihasta ja puutarhasta, luonnosta ja terveydestä. Lisäksi löytyy ruokaohjeita ja jokin ajankohtainen käsityöohje.

Animalia on neljä kertaa vuodessa  ilmestyvä erikois- ja ajankohtaislehti. Animaliasta saa tietoa eläinten oikeuksista ja eläinsuojelusta niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 
Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Ulkomaiset aikakauslehdetUlkomaiset aikakauslehdet

RBdigital-lehtipalvelun pikaohje

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Lääkärilehden arkisto

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Kirjastojen henkilökunta suosittelee Kirjastojen henkilökunta suosittelee
   

 Anna palautetta