Hyppää sisältöön

Lehtivinkit

Kuukauden lehti

Urheilua käsittelevä viikkolehti. Jo vuonna 1898 Suomen Urheilulehtenä aloittanut Urheilulehti jatkaa yhä.

Urheilulehden ja Urheilusanomien yhdistyttyä lehti on sisällöltään enemmän Urheilusanomat mutta nimeltään perinteikäs Urheilulehti. Lehdessä on juttuja eri urheilulajeista painottuen suosituimpiin sekä pelivihjeitä.

 


Aikaisemmat lehtiesittelyt

Cloth Paper Scissors on käsityölehti, jossa on ohjeita niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käsityön ja askartelun taitajille.

Senioriterveys on varttuneille lukijoille suunnattu aikakauslehti, jossa käsitellään terveyttä ja hyvinvointia erityisesti ikääntyvän ihmisen näkökulmasta.

Suuri käsityö on Suomen suurin käsityölehti, joka ilmestyy kuukausittain.

Retki on ulkoilun maailmaan keskittyvä harraste- ja matkailulehti. Sen parissa viihtyvät kaikki ulkoilulajien ystävät ympäri vuoden. Retki lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden aiheet ja teemat seuraavat alan messuja ja tapahtumia ollen näin ajan hermolla kertoen tapahtumista, lajeista ja uusimmista varusteista.

Demi on lehti, jossa kerrotaan nuoria kiinnostavista asioista, kuten musiikista, muodista, ihmissuhteista, tv-sarjoista ja kauneudenhoidosta. Lehdessä esillä ovat myös ajankohtaiset ilmiöt. Lehti ilmestyy kuukausittain.

Kodin Pellervo on perinteikäs aikakauslehti, joka on perustettu jo vuonna 1899. Lehden joka numerossa on artikkeleita sisustuksesta ja kodista, pihasta ja puutarhasta, luonnosta ja terveydestä. Lisäksi löytyy ruokaohjeita ja jokin ajankohtainen käsityöohje.

Animalia on neljä kertaa vuodessa  ilmestyvä erikois- ja ajankohtaislehti. Animaliasta saa tietoa eläinten oikeuksista ja eläinsuojelusta niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 
Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Ulkomaiset aikakauslehdetUlkomaiset aikakauslehdet

RBdigital-lehtipalvelun pikaohje

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Lääkärilehden arkisto

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
Kirjaston tarina -dokumentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Kirjastojen henkilökunta suosittelee Kirjastojen henkilökunta suosittelee
   

 Anna palautetta