Hyppää sisältöön

Lehtivinkit

Kuukauden lehti

Pets

Pets-lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.
Pets sisältää hyödyllistä, hauskaa ja kiinnostavaa luettavaa suosituista lemmikkieläimistä ja niiden villeistä sukulaisista. Kohderyhmänä 6 -12 -vuotiaat tytöt.

.


Aikaisemmat lehtiesittelyt

Digikuva

Kauneimmat ja muistorikkaimmat elämykset tallentuvat elämän varrella mieleen, mutta tarvitsevat usein myös hyvän kameran ja paljon hyviä kuvia. Digikuva on lehti, jossa käsitellään kuvaamista ja kuvankäsittelyä, testataan erilaisia kameroita, annetaan käytännön opastusta ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuvausharrastajille sekä kuvaamisesta kiinnostuneille.

Me Naiset

Me Naiset- lehti kertoo kiinnostavista ihmisistä ja laajasti eri aiheista ruokavinkeistä muotiin. Lehden osiot ovat Olennaiset, Henkilöt, Ilmiöt, Tyyli, Hyvä fiilis, Koti ja ruoka, Matka, Radalla ja Joka viikko. Joka viikko osiossa on mm. viikon TV-ohjelmat, ristikko ja horoskooppi. Matkaosio esittelee matkakohteita maailmalta.

Cloth Paper Scissors

Cloth Paper Scissors on käsityölehti, jossa on ohjeita niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käsityön ja askartelun taitajille.

Senioriterveys

Senioriterveys on varttuneille lukijoille suunnattu aikakauslehti, jossa käsitellään terveyttä ja hyvinvointia erityisesti ikääntyvän ihmisen näkökulmasta.

Maatilan Pellervo

 

Maatilan Pellervo on maaseutuyrittäjille ja alan sidosryhmille suunnattu ammattilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa (6-7 kaksoisnumero). Lehti on teemoitettu ajankohtaisin aihein ja se kattaa maatalouden kaikki tuotantosuunnat.


Suuri käsityö

Suuri käsityö on Suomen suurin käsityölehti, joka ilmestyy kuukausittain.

Retki

Retki on ulkoilun maailmaan keskittyvä harraste- ja matkailulehti. Sen parissa viihtyvät kaikki ulkoilulajien ystävät ympäri vuoden. Retki lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden aiheet ja teemat seuraavat alan messuja ja tapahtumia ollen näin ajan hermolla kertoen tapahtumista, lajeista ja uusimmista varusteista.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 
Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Ulkomaiset aikakauslehdetUlkomaiset aikakauslehdet

RBdigital-lehtipalvelun pikaohje

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Lääkärilehden arkisto

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
Kirjaston tarina -dokumentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Kirjastojen henkilökunta suosittelee Kirjastojen henkilökunta suosittelee
   

 Anna palautetta