Hyppää sisältöön

Lehtivinkit

Kuukauden lehti

Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti perehtyy huippujääkiekkoilun maailmaan. Pääasiassa se keskittyy SM-liigaan, mutta käsittelyssä ovat myös NHL, KHL ja maajoukkuekiekko.

Jääkiekkolehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.


Aikaisemmat lehtiesittelyt

Koiramme

Koiramme-lehti on Suomen Kennelliiton julkaisema lehti.  Lehdessä kerrotaan koiramaailman uutisista, käsitellään erilaisia koiraharrastuksia sekä julkaistaan kaikkien virallisten kisojen ja kokeiden tiedot. Lehdessä esitellään myös monipuolisesti eri koirarotuja. Koiraharrastajan lehti sisältää artikkeleita koiraharrastuksesta, seuraa koirien terveyttä, lainsäädäntöä ja uutisoi koira-alan merkittävimmistä tapahtumista. Lehdestä on tarjolla myös MetsästysKoiramme –versio.

Koti ja maaseutu

Koti ja maaseutu on lukevan ja tekevän naisen käytännönläheinen ja maaseudun aiheisiin erikoistunut lehti. Lehdessä esitellään maaseudun naisia, maaseudun yrityksiä sekä Maa- ja kotitalousnaisten yhdistystoimintaa. Elämää käsitellään ihmissuhteiden, terveyden, hyvinvoinnin ja ilmiöiden kautta, miehiä ja lapsia unohtamatta.

Avotakka

Sisustuslehtien klassikko Avotakka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1967. Avotakka on ehdottomasti Suomen suurin asumisen ja sisustamisen lehti. Se kertoo kattavasti arkkitehtuurista, mielenkiintoisia tarinoita muotoilusta ja antiikista, arjen ilmiöitä unohtamatta. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.

Avotakka tarjoaa lukijoilleen sisustusratkaisuja, esittelee sisustusuutuuksia, ihania ja kauniita koteja ja kiinnostavia ihmisiä. Lehden lukijat pääsevät tutustumaan jokaisessa numerossa jopa neljään erilaiseen kotiin, jotka esitellään upeiden kuvien kera kattavissa artikkeleissa. Avotakka lehdessä esitellään toisinaan myös julkisuudesta tuttujen henkilöiden upeita koteja.

Viva

Viva on hyödyllinen, innostava ja syvällinen lehti eläkeläisille ja aikuisille.

Gluteeniton leivonta

Gluteeniton Leivonta- lehti esittelee herkullisimmat reseptit, jotka mahdollistavat täydelliset makuelämykset sekä erikoisruokavaliota noudattaville, että muille gluteenittomasta leivonnasta kiinnostuneille. Lehti sisältää helppoja ohjeita, joiden avulla valmistat ihan jokaiselle maistuvia herkkuja vaivattomasti.

Mondo

Matkailetko mielelläsi tai haaveiletko matkustamisesta? Haluatko matkailuun liittyviä uusia kokemuksia ja elämyksiä?

Tähtivaeltaja

Tähtivaeltaja on neljästi vuodessa ilmestyvä lehti, joka käsittelee scifiä, fantasiaa, kauhua, elokuvia, sarjakuvia, kirjoja ja kaikkea näiden ympäriltä. Lehteä tekee ja julkaisee Helsingin Science Fiction Seura ry.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 

Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Elokuvien suoratoistopalvelu

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Kansalliskirjaston digitaaliset aineistot

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
Kirjaston tarina -dokumentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Kirjastojen henkilökunta suosittelee Kirjastojen henkilökunta suosittelee
_


Anna palautetta