Hyppää sisältöön

Lehtivinkit

Kuukauden lehti

Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on yksi Suomen suurimmista naistenlehdistä ja ilmestyy 24 kertaa vuodessa.

Lehden jokainen numero rakentuu vahvoista tarinoista ja kauniista kuvista. Asumisen sivuilla Kodin Kuvalehti esittelee myös persoonallisia koteja ja tarjoilee sisustusvinkkejä sekä helppoja tee se itse-ideoita. Keväästä syksyyn lehti esittelee myös kukkaloistoa ja kauniita puutarhoja. Lehti esittelee ruokauutuuksia ja -trendejä, intohimoisia ruokaihmisiä ja eri ruokakulttuureita. Muotijutuissa toimittajat antavat hyödyllisiä pukeutumisvinkkejä eri vartalotyypeille. Juttujen malleina toimivat Kodin Kuvalehden lukijat eri puolilta Suomea.

 


Aikaisemmat lehtiesittelyt

Digikuva

Kauneimmat ja muistorikkaimmat elämykset tallentuvat elämän varrella mieleen, mutta tarvitsevat usein myös hyvän kameran ja paljon hyviä kuvia. Digikuva on lehti, jossa käsitellään kuvaamista ja kuvankäsittelyä, testataan erilaisia kameroita, annetaan käytännön opastusta ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuvausharrastajille sekä kuvaamisesta kiinnostuneille.

Me Naiset

Me Naiset- lehti kertoo kiinnostavista ihmisistä ja laajasti eri aiheista ruokavinkeistä muotiin. Lehden osiot ovat Olennaiset, Henkilöt, Ilmiöt, Tyyli, Hyvä fiilis, Koti ja ruoka, Matka, Radalla ja Joka viikko. Joka viikko osiossa on mm. viikon TV-ohjelmat, ristikko ja horoskooppi. Matkaosio esittelee matkakohteita maailmalta.

Cloth Paper Scissors

Cloth Paper Scissors on käsityölehti, jossa on ohjeita niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käsityön ja askartelun taitajille.

Senioriterveys

Senioriterveys on varttuneille lukijoille suunnattu aikakauslehti, jossa käsitellään terveyttä ja hyvinvointia erityisesti ikääntyvän ihmisen näkökulmasta.

Pets

Pets-lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.
Pets sisältää hyödyllistä, hauskaa ja kiinnostavaa luettavaa suosituista lemmikkieläimistä ja niiden villeistä sukulaisista. Kohderyhmänä 6 -12 -vuotiaat tytöt.

Maatilan Pellervo

 

Maatilan Pellervo on maaseutuyrittäjille ja alan sidosryhmille suunnattu ammattilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa (6-7 kaksoisnumero). Lehti on teemoitettu ajankohtaisin aihein ja se kattaa maatalouden kaikki tuotantosuunnat.


Suuri käsityö

Suuri käsityö on Suomen suurin käsityölehti, joka ilmestyy kuukausittain.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 
Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Ulkomaiset aikakauslehdetUlkomaiset aikakauslehdet

RBdigital-lehtipalvelun pikaohje

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Lääkärilehden arkisto

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
Kirjaston tarina -dokumentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Kirjastojen henkilökunta suosittelee Kirjastojen henkilökunta suosittelee
   

 Anna palautetta