Hyppää sisältöön

Lehtivinkit

Kuukauden lehti

Gluteeniton leivonta

Gluteeniton Leivonta- lehti esittelee herkullisimmat reseptit, jotka mahdollistavat täydelliset makuelämykset sekä erikoisruokavaliota noudattaville, että muille gluteenittomasta leivonnasta kiinnostuneille. Lehti sisältää helppoja ohjeita, joiden avulla valmistat ihan jokaiselle maistuvia herkkuja vaivattomasti.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.


Aikaisemmat lehtiesittelyt

Vauhdin maailma

Vauhdin Maailma on vuodesta 1965 lähtien ilmestynyt suomen laajin ja monipuolisin moottoriurheilun erikoislehti. Lehdessä käydään läpi kaikki mahdolliset moottoriurheilulajit lentokoneurheilusta rallin mm-sarjan ja formula 1:sen kautta karttingiin moottoripyöriä unohtamatta. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Jokaisessa numerossa esitellään kolme aiheeseen liittyvää internetosoitetta. Muita vakio-osioita ovat mm. Varikolla kuiskitaan, joka sisältää lyhyitä uutisia eri lajeista Suomesta ja maailmalta sekä klassikkokilpuri, jossa nimensä mukaisesti esitellään kilpa-auto klassikko. Toisinaan lehdessä esitellään yksi tai useampi aiheeseen liittyvä uutuuskirja.

Digikuva

Kauneimmat ja muistorikkaimmat elämykset tallentuvat elämän varrella mieleen, mutta tarvitsevat usein myös hyvän kameran ja paljon hyviä kuvia. Digikuva on lehti, jossa käsitellään kuvaamista ja kuvankäsittelyä, testataan erilaisia kameroita, annetaan käytännön opastusta ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuvausharrastajille sekä kuvaamisesta kiinnostuneille.

Ihana

IHANA- lehti on ihanan söpö askartelulehti.

Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on yksi Suomen suurimmista naistenlehdistä ja ilmestyy 24 kertaa vuodessa.

Eeva

Eeva on perinteikäs naistenlehti, jota on julkaistu vuodesta 1934 alkaen. Lehdessä on juttuja vaatemuodista, kauneudenhoidosta, sisustuksesta ja matkailusta. Myös ruokaohjeita löytyy. Leimallisinta Eevalle ovat kuitenkin isot artikkelit ihmisistä. Lehden sivuilla elämästään ja ihmissuhteistaan kertovat julkisuuden henkilöt, mutta myös ns. tavallisten ihmisten elämäntarinoita taitekohtineen julkaistaan Eevassa.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö –lehti on suomalainen sisustuslehti, joka ilmestyy 14 kertaa vuonna 2018. Lehti esittelee suomalaisia sisustuksia moneen makuun. Kaikki lehden jutut on tehty juuri tätä lehteä varten, joten niitä ei muista lehdistä löydy.

Metsälehti ja Metsälehti Makasiini

Metsälehti on metsänomistajille ja metsäalan ammattilaisille suunnattu ammattilehti, jota julkaisee Metsäkustannus Oy. Lehti on ilmestynyt yli 80 vuoden ajan.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 
Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Kansalliskirjaston digitaaliset aineistot

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
Kirjaston tarina -dokumentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

Kirjastojen henkilökunta suosittelee Kirjastojen henkilökunta suosittelee
   

 Anna palautetta