Hyppää sisältöön
Kieli Kieli
Käyttäjätunnus=kirjastokortin numero

Tapahtumat Rutakko-kirjastoissa

IpanaIisalmi hiihtolomaviikolla 2.-6.3.2020

IpanaIisalmi tarjoaa hiihtolomaviikolla 2.-6.3.2020 tekemistä ipanoille ja vähän isommillekin.

Harrin lautapelikerho Lapinlahden kirjastossa

 Harrin lautapelikerho kokoontuu Lapinlahden pääkirjastossa joka toinen maanantai klo 16 - 18. Ensimmäistä peli-iltaa vietetään 9.3. Tervetuloa mukaan!

Neulekahvila Kirjakoukku Iisalmessa

Iisalmen kirjaston ja Kankaan Marttojen neulekahvila Kirjakoukun vieraana on Pirjo Virkkunen ma 9.3. klo 13. Hän kertoo runoteoksistaan. Tervetuloa!

Uutta ja ajankohtaista

Lapinlahden näyttely

Lastun taiteen perusopetuksen ryhmän näyttely Kotiseutu ja tarinat Lapinlahden pääkirjaston näyttelytila Aniarassa 25.2.2020 - 14.3.2020. Tervetuloa tutustumaan!

Tule ompelemaan Iisalmen kirjastoon

Iisalmen kaupunginkirjastossa on asiakkaiden käytettävissä ompelukone. Varaa aika koneen käyttöä varten kirjaston asiakaspalvelusta. Tervetuloa!

Lukukoira Ringa Varpaisjärven kirjastossa

Varpaisjärven kirjastossa on aloittanut työnsä lukukoira Ringa. Ringan tehtävänä on auttaa esimerkiksi lukemaan opettelevaa lasta löytämään lukuilo, kannustaa lukijaansa ja kuunnella korva tarkkana.

Digiopastusta Lapinlahden kirjastossa

 Ylä-Savon nettiverkoston yksilöllistä digiopastusta keskiviikkoisin 29.1. −29.4.2020 klo 1113 Lapinlahden pääkirjaston Iisakki-salissa. Tervetuloa!

Rutakko-kirjastojen mobiilisovellus julkaistu

Rutakko-kirjastojen verkkopalveluja on nyt mahdollista käyttää omalla mobiilisovelluksella. Voit ladata sen maksutta Googlen tai Applen sovelluskaupasta (Rutakko-mobiilikirjasto). Sovellukseen kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Kirjautumisen jälkeen sovellus toimii mobiilikirjastokorttina. Lisäksi voit käyttää sovellusta tiedonhakuun, varauksiin, lainojen uusimiseen, kaverilainoihin sekä tarkistaa sieltä kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot.

Metsästys ja kalastus

Metsästys ja Kalastus –lehti on alan harrastajien suosikki. Lehden sisältö ennakoi aina tulevia ja käynnissä olevia metsästys- ja kalastuskausia. Lehdessä testataan tarkkaan paljon metsästykseen ja kalastukseen liittyviä tuotteita (mm. aseet, kalastusvälineet, varusteet), joten harrastaja saa niistä paljon hyödyllistä tietoa. Joka lehdessä on lisäksi mm. Kuukauden kuva ja vakiopalstat Riistamailta ja Kalavesiltä. Lehden keskeltä löytyy aina Erätarina. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Sankari

Sankari on erityisesti ala-asteikäisille suunnattu pelilehti, jossa käsitellään ajankohtaisia peleihin liittyviä asioita ja ilmiöitä. Lehti sopii sekä tytöille, että pojille.

Rutakko-kirjastojen yhteystiedot Rutakko-kirjastojen yhteystiedot
 
 

 

 

Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Kotimaiset e-kirjat ja e-äänikirjat

Elokuvien suoratoistopalvelu

Musiikki, World Music

 

___ Kotimaiset sanomalehdet

Kotimainen artikkelitietokanta

 

Kansalliskirjaston digitaaliset aineistot

Kirjastojen valtakunnallisia e-palveluja

 

Aineistohaku museoiden, arkistojen ja kirjastojen tietokannoista

 
 

Erikoispalvelut lukemisesteisille

 

Kirjastot.fi suosittelee
Kirjaston tarina -dokumentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

_


Anna palautetta